A dilemma

2009.01.06. 12:05

Na hát lassan ez is beindul már kicsit unom a freeblogot, csak ez meg macerásabb egy fokkal sajnos. Kezdetnek valószínű csak bemásolgatom a freeblogos bejegyzéseim, hogy ne legyen az a teljesen natúr értetem, mert az útálom aztán ha majd átszoknak ide a népek akor nagyon jó lesz de még mindig egy darbig freeblog... :)

Bár a régi freeblogot is megkedveltem, ááá dilemma nagyon... :D  Szeretem a változásokat, de a múltban élek. :S:D Fura mi? XD

Mondjuk azért megfontolandó, mert ugye tudjuk, itt csak regisztráltak kommentelhetnek ami viszont sokaknak nehézséget okoz. Na hát majd eldöntöm, ide max akor írogatok valami fura izéket, amit oda nem .XD Mert ha márt beregeltem ezzel is szeretnék valamit kezdeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://midian.blog.hu/api/trackback/id/tr54861160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása